Семейство обвини хотел в нарушаване на заплатената услуга. Владислав Иванов

...
Семейство обвини хотел в нарушаване на заплатената услуга. Владислав Иванов
Коментари Харесай

Младо семейство обвинява хотел в измама, иска си парите обратно

Семейство упрекна хотел в нарушение на заплатената услуга. Владислав Иванов и брачната половинка му Кристина, дружно с 4-месечното им бебе избрали Велинград за място на своя летен отдих. Резервирали хотел и всичко било наред, до момента в който не отишли на място.

Направихме своята резервация през прочут интернет уебсайт. Винаги си търсим хотел с и над 4 звезди, тъй като държим на качеството, поради дребното ни дете. Запазихме двойна делукс стая. Когато се настанихме в нея установихме, че тя е дребна и няма нужните условия. Веднага отидохме на рецепция, откъдето ни пренасочиха към мениджъра на хотела и ни споделиха, че ще ни върнат парите на идващия ден, сподели Кристина Иванова в утринния блок на Нова телевизия.

При диалози на другия ден получихме безапелационен отвод да ни бъде възобновена заплатената сума. Предложиха ни друга стая, само че ние отказахме, тъй като към този момент се бяхме настанили в различен хотел, добави Владислав Иванов.

Мнение по тематиката изрече и шефът на хотела, който отговори и дали резервацията дава отговор на действителните условия.

Разгледах резервацията на фамилията. То си е направило резервация за двойна делукс стая. Мисля, че те са видели нашата оферта и не сме ги подвели. Сумата им можеше да бъде възобновена до 5 дни преди настаняването. Ако грешката беше в нас, ние щяхме да върнем парите, разяснява Салих Кунгьов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР