Семейство Брауни от Мичиган, сега си търси ново жилище, защото

...
Семейство Брауни от Мичиган, сега си търси ново жилище, защото
Коментари Харесай

Видеокамера заснема агресивен призрак, който одрасква дете в къщата

Семейство Брауни от Мичиган, в този момент си търси ново жилище, тъй като в настоящия им дом живее нападателен фантом.Видеокамерата, сложена в стаята на детето им, неотдавна снима (ще гледате клипа по-долу) полупрозрачна човешка фигура, минаваща край леглото на бебето.Във видеокадрите се появява странна белезникава фигура в десния ъгъл на стаята. Тя стои по този начин за няколко секунди и наподобява, че гледа детето в кошарата. След това бързо минава през стаята и изчезва в левия ъгъл.

 z1 5 - Видеокамера снима нападателен фантом, който одрасква дете в къщата (видео)
В случая, бебето без подозрение е видяло, чуло или почуствало това създание. То незабавно се изправя на крайници и стартира да наднича по посока където призракът в началото стоеше. Вероятно, в някакъв миг, призракът е съумял да го приближи и да го одраска.

 z2 5 - Видеокамера снима нападателен фантом, който одрасква дете в къщата (видео)
Паранормална активност в къщата на Брауни се появила, когато една заран, Хедър Брауни видяла три драскотини по лицето на детето си. Майката не могла да разбере от кое място са пристигнали и тогава, родителите сложили видеокамера в стаята на бебето.Гледайте и самото видео.
Виждайки призрачната фигура на записа, Хедър се ужасила. Първата й мисъл била, че това е някаква особеност на записа, а след това си помислила, че в къщата е влезнал нарушител. Обаче, в случай че беше нарушител, фигурата му нямаше да се разтвори във въздуха, до момента в който се движи, както прави духът.
Хедър декларира, че това не е първият случай, когато в къщата се случва нещо паранормално. Преди това, фамилията чувало гласове на разнообразни места в дома им.Сега Хедър има вяра, че би трябвало да се изнесат, защото не е известно какво ще желае и какво ще направи това творение. Може би одраскванията на детето са единствено началото на злите му планове.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР