Семейство беше арестувано за убийството на възрастен мъж. Задържана е

...
Семейство беше арестувано за убийството на възрастен мъж. Задържана е
Коментари Харесай

Три момичета са държани в пълна изолация в апартамент в „Люлин”

Семейство беше задържано за убийството на възрастен мъж. Задържана е дъщерята на търсения в продължение на дни пенсионер.

Убийството извади на показ живота, който задържаните и децата им са водили – изцяло изолирани от външния свят.

Зловещата история става ясно преди дни, когато жена подава сигнал в полицията, че нейният прочут Стефан Янев е липсващ. Започва търсене. Вчера 87-годишният мъж е открит мъртъв.

Възрастният мъж живеел в едната стая на жилището. Другата обитавали щерка му, брачният партньор ѝ и трите им дъщери. Работел само бащата на децата. 87-годишният мъж, който бил някогашен боен, постоянно изплащал насъбраните с месеци сметки. Съседите разказват фамилията като извънредно странни.

Момичетата – на 13, 14 и 19 години, не посещавали учебно заведение. Нямали и документи за идентичност, не общували с никого и постоянно били с родителите си.
От Агенцията за обществено подкрепяне отхвърлят при тях да има сигнал, че децата са държани под ключ.

Няма данни върху децата да е упражнявано принуждение, безапелационни са от полицията. При тях, обаче са постъпвали тъжби от дъщерята и от бащата. Един против различен.

Децата са под полицейска протекция. Двете малолетни девойки ще бъдат настанени в спешен център. Предстои продължителна работа на психолози с тях.

Полицията има данни, че фамилията са били адвентисти. Пред проверяващите те са отрекли, настояват, че са православни християни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР