Семейство Бекъм се подготвят за издаването на книга, която заплашва

...
Семейство Бекъм се подготвят за издаването на книга, която заплашва
Коментари Харесай

Тайните зад Бранд Бекъм - секс, пари и власт - докато Виктория и Дейвид се подготвят за книга

Семейство Бекъм се приготвят за издаването на книга, която заплашва още веднъж да сложи брака им под светлината на прожекторите.

Разследващият публицист Том Бауър сподели пред Mirror, че последното му издание The House of Beckham: Money, Sex and Power съдържа стряскащи разкрития.

Попитан дали съдържа някакви нови детайлности за хипотетичните афери на Дейвид или нови обвинявания, той сподели: „ Тези, които желаят да знаят за половия живот на Бекъм, няма да бъдат разочаровани. “

Преди това Бауър прекарва седмици с пряк достъп до Саймън Коуел, до момента в който проучваше книгата му за музикалния магнат. В него той разкри по какъв начин Саймън е имал връзка с другата си арбитър от X Factor Дани Миноуг. Но този път Бауър споделя, че даже не си е направил труда да изиска достъп до поданиците си.

Той сподели за претекстовете си: „ Първо, знаех, че ще кажат „ не “. И второ, те са дали хиляди изявленията и знаех, че няма да отговорят на въпросите ми. Той сподели, че двамата са прекарали „ две дълги сесии...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР