Семействата на заложниците, държани в ивицата Газа, предупредиха снощи в

...
Семействата на заложниците, държани в ивицата Газа, предупредиха снощи в
Коментари Харесай

Семействата на заложниците предупредиха израелското правителство, че търпението им се изчерпва

Семействата на заложниците, държани в линията Газа, предизвестиха нощес в Тел Авив, че са достигнали " лимита на търпението си " и желаеха да бъдат признати от държавното управление, съобщи Франс прес.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 739
" Търпението свърши, оттук насетне ще се борим ", съобщи Форумът на фамилиите на заложници и изчезнали. По данни на израелската войска 224 фамилии са били известени, че техни близки са заложници. 

" Настояваме (военният) кабинет да приказва с нас довечера и да ни каже по какъв начин има намерение да ги върне през днешния ден. Ние ускоряваме битката, към този момент не чакаме някой да ни води, ние водим битката ", съобщи Мейрав Лешем Гонен, майка на една от отвлечените дами. " От двадесет дни държавното управление мълчи, ние вършим всичко сами ", оплака се Еял Шени, татко на 19-годишен боец, който е взет за пленник. " Моля ви да извършите едно нещо: да си размърдате задниците, да ни помогнете и да поемете отговорностите си ", добави той, написа Българска телеграфна агенция.

Вчера военното крило на Хамас разгласи, че " близо 50 " израелски заложници са били убити при израелски удари от началото на войната - данни, които не могат да бъдат доказани от Агенция Франс Прес.

Досега " Хамас " е освободил четири дами, държани като заложници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР