Семейният статус на плеймейтката Николета Лозанова във Фейсбук е „омъжена“.

...
Семейният статус на плеймейтката Николета Лозанова във Фейсбук е „омъжена“.
Коментари Харесай

Николета и Михайлов с тайна венчавка?

Семейният статус на плеймейтката Николета Лозанова във Facebook е „ омъжена “. Доскоро хубавицата бе скрила тази информация в общественото пространство, до момента в който от известно време насам бдителни почитатели не видяха обновеното й фамилно състояние. Омъжила ли се е в реалност Николета Лозанова?

Нито топ моделът, нито половинката й Ники Михайлов удостоверяват огромната вест. Но и не отхвърлят. Ако двойката е сключила брак, то това се е случило на загадка гала отвън България, безапелационни са почитатели на НиЛо.

Според инспекция на „ Галерия “ още през 2018 година по време на почивката им в Доминикана Николета загатва за възможна женитба. Тя демонстрира и голям диамантен пръстен на безимения си пръст, както и няколко фрагмента от изнесена женитба на брега на океана в един от най-скъпите хотели в Пунта Кана. Малко по-късно обаче изтрива всички фотоси и повече никой не вижда огромния елмаз на ръката й.

View this post on Instagram
A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Dec 30, 2019 at 4:39am PST

Възможно е НиЛо съзнателно да не носи годежния пръстен от ограничения за сигурност. Според осведомени бижуто било толкоз скъпо и солидно, че никоя от родните звезди у нас не можела да се похвали с сходен елмаз. Други пък считат, че Лозанова крие за сватбата от поверие и по същата причина не носи венчална халка и годежен пръстен. Плеймейтката към този момент има една обилна и шумна венчавка зад тила си с футболиста Валери Божинов.

View this post on Instagram
A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Dec 26, 2019 at 5:16am PST

На нея участва целият хайлайф дружно с медиите, само че фамилното благополучие на Николета завърши прекомерно бързо. Тя и до ден-днешен считала, че с Божинов нямало да се разведат, в случай че връзката им не била толкоз показна. Логично е втората й женитба да бъде в стеснен съкровен кръг и без доста звук.

Според непотвърдена информация на тайната гала на Ники и Николета не са участвали даже родителите им. Едва откакто се върнали от Доминикана, двамата им съобщили, че към този момент са брачен партньор и брачна половинка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР