СЕМ трябваше да покажат ново отношение към завладяната държава. Това

...
СЕМ трябваше да покажат ново отношение към завладяната държава. Това
Коментари Харесай

ДИКОВ РАЗКРИ: Пеевски ми е предлагал да работя за него

СЕМ трябваше да покажат ново отношение към превзетата страна. Това съобщи водещият на предаването ЕвроДикоФ Сашо Диков пред Евроком.

По негови думи доказателството за тази превзета страна, за това мафиотско статукво, е Кошлуков.

Не инцидентно в моето ревю първоначално сложих процедурния въпрос " Вие разгледахте ли проблема " Кошлуков "? ". Заяви водещият.

Аз не се надявам да има дейности против Българска национална телевизия. Ако трябваше по тази повяхвам да има, то това трябваше да се случи от дълго време. Диков показа и се аргументира с това, че Кошлуков е вземал необеспечени заеми от КТБ. Също по този начин е работел и за Пеевски в Канал 3, както и за Цвета Василева в TV7.

" Пеевски и на мен ми е предложил да работя за него, аз съм отказвал от кардинални съображения " той добави.

Водещият е на мнението, че Българска национална телевизия е превърнато в нещо извънредно тъпо като държание, като обслужва и тази власт, което е най-страшното, защото стигнаха до падението.

" Ако аз стана началник, Българска национална телевизия ще стане незаобиколим фактор в освен медийния живот, само че и в страната. Със своите благоприятни условия Българска национална телевизия може да стане мотор, който да демонстрира всичко позитивно и положително, което става в страната и безкомпромисно да се бори с цялата тази корупция. " съобщи водещият.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР