„Selovoditel” е първата онлайн платформа, която представя индивидуалните предимства на

...
„Selovoditel” е първата онлайн платформа, която представя индивидуалните предимства на
Коментари Харесай

Онлайн платформа срещу обезлюдяването на селата представя евордепутатът Андрей Новаков


„ Selovoditel” е първата онлайн платформа, която показва самостоятелните преимущества на всяко обитаемо място, с които то би било атрактивно и неповторимо измежду останалите. Тя ще бъде показана в 18 ч. през днешния ден от евродепутата Андрей Новаков (ГЕРБ/ЕНП) в зала „ Славейков “ на Френския институт на площад „ Славейков “ № 3 в София.

Платформата е част от самодейността за битка с обезлюдяването на избрани региони в Европейски Съюз, която Новаков предложи в края на предходната година. Всеки, който би желал да поддържа село или град, да го разпространява като дестинация за туризъм, бизнес или умерено място за живот, може да направи няколко фотоси и да ги качи в платформата с информация за обитаемото място. Тази информация ще бъде преведена и промотирана посредством рекламна акция в Европа и Съединени американски щати.

" Имаме села с голям капацитет както за вложители, по този начин и за младежите, които могат да работят от компютъра си. Можете да употребявате платформата, с цел да ревизирате всичко, което ви интересува за обещано обитаемо място. Бих желал самодейността да се трансформира в идея, на която всеки може да помогне. Разчитаме на всички българи по света, а също и на чужденци, които намират у нас вид да продължат живота си на по-спокойно място ", изясни евродепутатът в изявление за БНР.

В платформата има и секция " Любопитно ", в която всеки може да напише своите усещания. Новаков даде образци на извънредно забавни забележителности, които никой не е опредполагал, че имаме.

" Трябва да ги създадем известни, само че и да изградим подобаваща инфраструктура. Добрата съгласуваност е основна ", акцентира евродепутатът. " С дребни крачки ще стартираме огромната смяна, с която да възродим българското село ", сподели още Андрей Новаков по националното радио.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР