Село Гецово ще е домакин на Фестивал на веселието през

...
Село Гецово ще е домакин на Фестивал на веселието през
Коментари Харесай

Гецово ще е домакин на „Фестивал на веселието” от 5 до 8 май

Село Гецово ще е хазаин на „ Фестивал на веселието ” през идната седмица.

Културно-развлекателното събитие с музикално-артистична стратегия, атракции, заведения за хранене и търговски обекти се провежда по предложение на „ Арабела Арт ”ЕООД в интервала 5-8 май на централния площад в Гецово. Музикалната стратегия стартира в 18,00 ч. и в четирите вечери, включва осъществявания на локални самодейни сформира, както и разнообразни във всеки от дните гостуващи реализатори: Дара, Бриана, Мария и Магдалена Филатови и Данна.

Във връзка с провеждането на събитието се вкарва смяна в организацията на придвижването в региона. За интервала от 10,00 ч. на 5 май до 13,00 ч. на 9 май се прекратява придвижването, престоят и паркирането на ППС по ул. „ Добри Чинтулов ” около парка в селото до кръстовището с ул. „ Антон Страшимиров ” и ул. „ Патриарх Евтимий ” в сектора от кръстовището с ул. „ Иван Вазов ” до кръстовището с ул. „ Антон Страшимиров ” за разполагане на сцена, атракции, заведения за хранене и търговски обекти. Движението ще може да се реализира по обходен маршрут – ул. „ Патриарх Евтимий ”, ул. „ Антон Страшимиров ”, ул. „ Георги Дамянов ” и назад.

Във връзка с провеждането на вечерните концерти за времето от 17,00 до 22,00 ч. в четирите дни – от 5 до 8 май – се прекратява придвижването, престоят и паркирането на ППС по ул. „ Иван Вазов ” в сектора от кръстовището с ул. „ Патриарх Евтимий ” до кръстовището с ул. „ Георги Дамянов ” като обходният път за придвижване е: ул. „ Иван Вазов ”, ул. „ Патриарх Евтимий ”, ул. „ Марица ” и ул. „ Георги Дамянов ”, ул. „ Иван Вазов ” и назад.

По време на концертната стратегия паркирането в региона се прави в двора на закритото ОУ ”Иван Вазов ”, както и от дясната страна по посока на придвижването на прилежащите улици: „ Иван Вазов ”, „ Георги Дамянов ”, „ Бели Лом ” и други.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР