Село Брестово, община Ловеч, отбеляза на 6 май своя празник.

...
Село Брестово, община Ловеч, отбеляза на 6 май своя празник.
Коментари Харесай

Село Брестово отбеляза на 6 май своя празник

Село Брестово, община Ловеч, означи на 6 май своя празник.

Той  се организира от 2014 година насам на Гергьовден и е обвързван с локалната черква „ Свети Великомъченик Георги ”, която  е притежател на християнския дух и религия. По този случай водосвет отслужи отец Любомир Казашки, секретар на Ловчанската митрополия.

Гост на събитието бе Даниела Цанова, секретар на Община Ловеч. Тя поздрави жителите и гостите на площада и прочете приветствен адрес от името на управлението на Община Ловеч и персонално от Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч. В него се споделя:

„ Нека силата, добротата и интелигентността бъдат постоянно паралелно с Вас. Бъдете живи и здрави и да процъфтява нашият роден край! “

Припомня се, че село Брестово има славата на населено място с предприемчиви и работливи поданици, които знаят своята цена. Селото е ситуирано в такава околност, че се разкрива просторна панорама във всички направления. Така и жителите имат необятен взор както към предишното, по този начин и към бъдещето. Наскоро бе сбъднат обектът „ Градинката – красивото лице на с. Брестово “, част от европейския план „ По-близка Европа “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР