Селекцията в Лудогорец би трябвало да започне още тази седмица.

...
Селекцията в Лудогорец би трябвало да започне още тази седмица.
Коментари Харесай

Лудогорец търси нови играчи на три позиции

Селекцията в Лудогорец би трябвало да стартира още тази седмица. " Орлите " търсят незабавно футболисти на 3 позиции - ляв бек, централен нападател и крило, като най-важно е намирането на краен бранител, написа " Мач телеграф ". Причината е изцяло ясна - Дени Групер няма да играе до края на годината, а след затруднения Антон Недялков няма дата за завръщане.

Така Ивайло Петев остава без ляв защитник за началото на сезона. И до момента в който в края на сезона някак ситуацията бе закърпено, тъй като нямаше късмет за нещо друго, в този момент трансферният прозорец е отворен и не е изключено до края на седмицата в Лудогорец да дойде футболист на въпросната позиция, като се договаря с няколко имена.

Иначе напролет треньорът пускаше на този пост цели трима индивида - Гонсало Гордон-Пипа, Аслак декор Витри и Бърнард Текпетей. Нито един от тях обаче не се усещаше удобно на въпросната позиция, а и като цяло отбраната на Лудогорец действаше доста нерешително, защото нямаше обичайна си целокупност.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР