Селекцията в Левски продължава с пълна пара. Според колегите от

...
Селекцията в Левски продължава с пълна пара. Според колегите от
Коментари Харесай

Левски пред договор с бивш съотборник на Божинов и любимец на Моуриньо

Селекцията в Левски продължава с цялостна пара. Според сътрудниците от " Спортал " „ сините “ са постигнали сделка със сърбина Ален Стеванович.

26-годишното крило, който е някогашен състезател на Интер, Торино, Торонто, Палермо, Бари, Специя и Партизан, идва в България, с цел да мине медицински проби. Ако всичко мине наред, той се чака да парафира със столичани като свободен сътрудник, макар че към момента има контракт за още една година с първенеца на Сърбия.

Имащият три мача за националния тим на Сърбия състезател, е получил позволение от " гробарите ", с цел да премине медицински проби в Левски. Роденият в Цюрих сърбин е младеж на Раднички Обреновац, след което е платен от Интер през февруари 2009 година. Португалското великолепие в треньорството – Жозе Моуриьно му дава път в първия тим на „ нерадзурите “.

Стеванович има над 60 мача за Торино в Серия " А ", а в Серия " Б " със забележителен интерес се подвизава в Палермо, Бари и Специя.

През последните два сезона бе част от Партизан, с който подвигна два пъти купата на страната, а преди няколко месеца завоюва и шампионската купа. Именно през този интервал той е съотборник с нашия Валери Божинов.

За да привлекат Стеванович, " сините " би трябвало да се разделят с ненужните Бабатунде Адениджи и Франсис Нар, които заемат квота за играчи отвън Европейски Съюз.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР