Селекцията на Австрия се справи безпроблемно при домакинството си на

...
Селекцията на Австрия се справи безпроблемно при домакинството си на
Коментари Харесай

Австрия унищожи Латвия, Словения някак би Полша

Селекцията на Австрия се оправи безпроблемно при семейството си на Латвия в пети мач от евроквалификациите в група G на УЕФА.

Австрийците водиха с 2:0 на почивката след голове на Марко Арнаутович в шестата минута и Марсел Забитцер в 13-ата. Наказателната акция на „ орлите” продължи в 53-ата минута, откакто Арнаутович бе прецизен от дузпа. Стайнборс от Литва съумя да си вкара автогол за негово злощастие в 76-ата, а четири по-късно Конрад Лайнер зарадва почитателите на „ Ред Бул Арена” с пети гол.

В 85-ата пък Михаел Грегорич майсторски засече подаване на Забитцер, с цел да прати Австрия на второто място във краткотрайното класиране на групата си.

В различен мач от групата Словения съумя да вземе скалпа на Полша с 2:0 при семейството си на стадион „ Стожице” в Любляна. Аляш Струна вкара в 35-ата минута, откривайки резултата, а Андре Шпорар удвои актива на домакините, откакто вкара от дребен ъгъл във вратата на поляците. Въпреки загубата „ тайфа Полска” остана първи с 12 точки, до момента в който словенците се изкачиха до третото място с осем пункта преди решаващите втори мачове от групата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР