Селекционерът на Нигерия Гернот Рор сподели, че въпреки загубата от

...
Селекционерът на Нигерия Гернот Рор сподели, че въпреки загубата от
Коментари Харесай

Селекционерът на Нигерия: Липсваше ни малко късмет срещу Аржентина

Селекционерът на Нигерия Гернот Рор показа, че макар загубата от Аржентина нощес (1:2) доста се гордее със своите футболисти, които са посочили най-хубавото, на което са способни.

 Аржентина победи Нигерия с 2:1 и е на осминафинал на Мондиал 2018
Аржентина мина през пъкъла, с цел да стигне до осминафиналите на Мондиал 2018

" Гаучосите " завоюваха с 2:1 против Нигерия

" Имаме доста млад тим, който няма никакъв опит тъкмо в такива мачове. С течението на времето ще станем много по-силни. Точно тези мачове построяват характера. Благодаря на ентусиастите, които пътуваха до тук, с цел да ни поддържат. Те изминаха в действителност дълъг път.

В множеството мачове усещах, че сме посетители. Не е значимо количеството почитатели, а качеството. Смятам, че нашите са най-хубави. Понякога става дума за доста дребна отдалеченост сред успеха и загубата. Някои обстановки са много сложни за съдиите.

Като цяло сме разочаровани, тъй като футболистите дадоха всичко най-хубаво, на което са способни. Бяхме на няколко минути от класиране, откакто изиграхме доста мощна втора част. Аржентина има в действителност изключителни футболисти и ни натискаше от самото начало. Липсваше ни и малко шанс ", показа на конференцията след мача наставникът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР