Селекционерът на националния отбор на Унгария Марко Роси смята, че

...
Селекционерът на националния отбор на Унгария Марко Роси смята, че
Коментари Харесай

Унгарският селекционер: Няма да бъде лесно срещу България, знаем класата на техния отбор

Селекционерът на националния тим на Унгария Марко Роси счита, че групата за квалификациите за Евро 2024, в която е и България, ще бъде равностойна. В нея попаднаха още отборите на Сърбия, Черна гора и Литва.

" Жребият можеше да бъде по-лош. Не можем да кажем, че ще бъде елементарно, изключително гледайки тимовете, против които ще играем. Групата ще бъде равностойна. Разбира се Сърбия е най-хубавият тим в групата, само че всички отбори имат положителни играчи. 
 България с добър чоп за Евро 2024 България с добър чоп за Евро 2024
Ще бъде значимо по какъв начин ще подходим в мачовете, с цел да можем да победим нашите съперници. Можем да бъдем сполучливи в групата, както и всеки различен тим. Трябва да изиграем положителни мачове, с цел да реализираме задачата ", съобщи Роси.
 Кръстаич след жребия: Рано е да приказваме какви са възможностите ни за класиране Кръстаич след жребия: Рано е да приказваме какви са възможностите ни за класиране
Преди 2 години Унгария победи България с 3:1 в полуфиналния бараж за класиране на Евро 2020, а в този момент селекционерът им чака сложни дуели с " лъвовете ".
 Всичко свърши! Отново сме навън от европейското състезание (видео+галерия) Всичко свърши! Отново сме навън от европейското състезание (видео+галерия)
" Няма да бъде елементарно против България. Преди 2 години ги победихме, само че играхме сносно в този мач. В последните няколко 20-25 минути България ни даде сериозен отпор. Знаем каква е класата на техния тим и ще би трябвало да се постараем ", сподели още Марко Роси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР