Селекционерът на националния отбор на Мароко по футбол - Уалид

...
Селекционерът на националния отбор на Мароко по футбол - Уалид
Коментари Харесай

Селекционерът на Мароко: Аз съм виновен за тази загуба

Селекционерът на националния тим на Мароко по футбол - Уалид Реграги, пое цялостната отговорност за загубата на отбора му от Република Южна Африка на осминалифиналите на Купата на африканските народи.

Мароканците бяха най-големият любимец в шампионата, откакто доближиха до полуфиналите на Световното състезание в Катар, само че се провалиха.
 Южна Африка - Мароко 2:0 в осминафинал от шампионата за Купата на Африканските народи
Четвъртите в света бяха подчинени от " Бафана бафана "

Голяма изненада

" Поздравления за южноафриканците, изиграха мача по този начин, както би трябвало. За да спечелим на нас ни трябваше повече интензитет и резултатност при ситуациите, които имахме. На това равнище е нужно да въвеждам и дребното си обстановки. Не го направихме. Създадохме положения, нямахме късмет. Дузпата пристигна във значим миг, а я пропуснахме. В края можеше да загубим и с по-голям резултат, което нямаше да бъде заслужено ", сподели треньорът.

" Надявам се, че играчите ще научат от тази загуба, изключително младите. Не съм човек, който ще се скрие зад изборите си. Няма в какво да укори футболистите - слушаха ме, дадоха максимума. Жалко е, тъй като усещах, че сме способни да спечелим купата. Този шампионат е сложен за всички и има доста изненади. Имахме контузени, отсъстващи, трябваше да се приспособяваме. Имаше млади, от които чакахме повече. Но в този момент това е загуба за треньора, не за играчите. Аз съм виновен ", пое виновността Реграги.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР