Селекционерът на националния отбор на България Красимир Балъков заяви, че

...
Селекционерът на националния отбор на България Красимир Балъков заяви, че
Коментари Харесай

Балъков преди Чехия: За успех в този мач ще приема всичко различно от загуба

Селекционерът на националния тим на България Красимир Балъков съобщи, че в евроквалификацията с Чехия в петък за него допустим ще е всевъзможен резултат, друг от загуба.

Героят от САЩ'94 приказва пред медиите на летище " София " преди отборът ни да отлети за Прага.
Балъков: Последното решение за състава е извънредно мое (ВИДЕО) "Националният тим ще бъде една комбинация от опитни и млади футболисти "
" По принцип съм наясно със състава за мача, само че въпреки всичко да не избързваме - има два дни до срещата, може някой да се разболее, контузи и така нататък За триумф в този мач ще приема всичко друго от загуба. Не знам какво е било при предходните селекционери, само че в този момент настроението е окей. При мен футболистите от националния тим би трябвало да имат, и имат самочувствие, да си свършат добре работата ", съобщи Балъков.

" Нормално е да има предстартова тресчица, въпреки всичко това е националния тим. Аз съм врял и кипял в такива борби, тъй че, уповавам се, да бъдем спокойни, футболистите да бъдат освободени, с цел да играят, това което могат "

" Отборът на Чехия е безусловно еднакъв с другите. Добър тим, само че отново би трябвало да се повторя - с изключение на Англия, всички други са 50 на 50. Всеки може да бие и всеки може да загуби ", приключи треньорът.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР