Селекционерът на младежкия национален отбор на България по футбол Александър

...
Селекционерът на младежкия национален отбор на България по футбол Александър
Коментари Харесай

Александър Димитров пред БНТ: Не съм критик на Кръстаич, един селекционер трябва да си мери думите

Селекционерът на младежкия народен тим на България по футбол Александър Димитров застана пред камерата на Българска национална телевизия минути след края на

Основна тематика на диалога обаче не бе представянето на " лъвчетата " на стадион " Александър Шаламанов ", а слуховете, които не за пръв път свързват Димитров с поста ментор на мъжкия внушителен отбор на България.

Родният експерт обаче бе безапелационен, че неговият фокус е напълно върху това да класира състава ни до 21 година на първо европейско състезание след повече от 30-годишна пауза и добави, че той не е главният критик на Кръстаич в отговор на коментара си отпреди няколко дни, в който изрази отчаяние, че Марин Петков не е бил пуснат да помогне на младежката ни групировка.

" За следващ път несъмнено се спряга моето име, само че аз постоянно съм споделя, че моите упоритости, стремежи и цели дружно с моя щаб са да счупим каръка и да класираме младежкия народен тим на България на европейско състезание за пръв път от 1988-а година. Не съм критик на Кръстаич, не съм критик на никого. Просто желая най-хубавото за този тим, тъй като виждам капацитет. Или най-малко аргументирани критерии. Ние отидохме целия тим на идващия ден на мача на мъжкия народен тим, тъй като 90% от играчите са минали през нас и сме работили дружно ", показа Димитров.

Наставникът на България U21 приказва още и за изявлението на

" Един селекционер би трябвало доста деликатно да си мери думите. Ако някой е схванал неправилно думите ми след мача с Германия, бих желал да се извиня, само че просто страстите в мен бушуват. Аз нямам нито един лагер, който да съм провел с всичките си налични футболисти. Имах такива проблеми, когато водех и България U19. Трябва да си мерим приказките ", приключи Младен Кръстаич.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР