Селекционерът на младежкия национален отбор на България - Александър Димитров,

...
Селекционерът на младежкия национален отбор на България - Александър Димитров,
Коментари Харесай

Александър Димитров с призив: Дайте повече игрово време на младите таланти

Селекционерът на младежкия народен тим на България - Александър Димитров, прикани клубовете да дават повече игрово време на младите гении, с цел да могат те да разпрострат капацитета си.

„ Лъвчетата “ приключиха 1:1 с Косово в квалификационен мач за Европейско състезание и остават на трето място в групата с 5 точки.

„ Влязохме в мача под въздействието на страстите от мача с Германия и първото полувреме имам забележки върху контрола на играта. Стояхме надалеч от съперника, губехме втора топка, имахме единствено две стойностни офанзиви “.

„ На полувремето коригирахме нещата и момчетата бяха страхотни през втората част. Старите треньори споделят, че когато не победиш, значимо е да не загубиш “.

„ Поздравявам още един път момчетата, гордея се, че съм техен треньор, те имат огромно бъдеще. Моля клубовете, дайте доверие на тези играчи, да получат повече игрово време, тъй като с представянето си се вижда, че те имат качества, само че им би трябвало повече игрова подготовка “, сподели Александър Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР