Селекционерът на Мароко Уалид Реграри говори след победата с 2:0

...
Селекционерът на Мароко Уалид Реграри говори след победата с 2:0
Коментари Харесай

Селекционерът на Мароко обясни за Боно

Селекционерът на Мароко Уалид Реграри приказва след успеха с 2:0 против Белгия, която е една от огромните изненади след началото на Световното състезание в Катар.

Той похвали Хаким Зиеш за мощното му показване и даде обяснения за мистичното отпадане на вратаря Боно в последния миг.

Стражът беше на терена, взе участие в загрявката и пя националния химн, само че не застана под рамката на вратата по неразбираеми аргументи. Коментаторите на BBC видяха, че пази Мунир Мохамеди едвам към края на първата част. По информация на BBC и LEquipe става въпрос за проблем с очите и световъртеж.

„ Боно получи удар против Хърватия, не беше напълно подготвен. До последния миг изчаквахме, само че след загрявката, тъкмо преди мача, не се усещаше добре и имаше доблестта да даде път на някой различен. Ако искаш да си в моя състав, би трябвало да се чувстваш на 100%. Ясин знае това и отстъпи мястото си на Мунир, който направи страховит мач “, изясни Реграри и похвали Зиеш.

„ Познавате това момче, необикновено е. Отново играе с дух за националния тим. Това, което доста хора споделят за него, че е вманиачен, че е сложен за направляваме, че не оказва помощ на тима, не е правилно. Според мен, в случай че му дадеш обич и му вдъхнеш самочувствие, би починал за теб. Точно това му давам “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР