Селекционерът на Катар Феликс Санчес призна, че неговият отбор не

...
Селекционерът на Катар Феликс Санчес призна, че неговият отбор не
Коментари Харесай

Феликс Санчес: Еквадор заслужаваше победата

Селекционерът на Катар Феликс Санчес призна, че неговият тим не се е показал на равнище в откриващия мач от Световното състезание по футбол и Еквадор справедливо е спечелил срещата. Южноамериканците направиха отличен старт на Мондиал 2022 след два безответни гола на капитана Енер Валенсия през първото полувреме.

" Нямаме оправдания, желаеме да поздравим нашите противници, те заслужиха успеха. При нас има доста какво да се усъвършенства. Може би отговорността и нервите взеха връх. Не започнахме добре, в действителност това бе ужасяващ старт ", разяснява Санчес след провалянето. " Атмосферата на стадиона бе страхотна, хората чакаха с неспокойствие този мач. Ще се опитаме да се поучим от през днешния ден и съм сигурен, че ще зарадваме почитателите ни повече в идващите мачове ", добави треньорът на Катар.

За Еквадор неприятната вест бе, че голмайсторът Валенсия напусна наложително терена с травма, само че селекционерът Густаво Алфаро изрази вяра, че нападателят ще бъде на линия за дуела с Нидерландия в петък. " Той минава през тежък интервал, имаше рецензии към него в Еквадор, само че през днешния ден видяхме какъв брой е значим за нас ", сподели Алфаро. 33-годишният Валенсия изрази насладата си от своето показване в дуела с Катар. " Лекарите ще ме прегледат, само че се надявам да играя във втория мач. Още след жребия си бленувам да играя против Нидерландия. Мечтаех си също по този начин да играя в мача на откриването и да спечелим, тъй че това е сбъдната фантазия ", сподели капитанът на Еквадор.

Еквадор се изправя против Нидерландия в петък, 25 ноември, от 18:00 часа, до момента в който Катар ще премери сили със Сенегал в същия ден от 15:00.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР