Селекционерът на женския ни национален отбор по волейбол на Иван

...
Селекционерът на женския ни национален отбор по волейбол на Иван
Коментари Харесай

Иван Петков: Загубата не бива да ни спира, излизаме за победа над Нидерландия

Селекционерът на женския ни народен тим по волейбол на Иван Петков съобщи за BGvolleyball.com след загубата от Полша с 1:3 гейма в първия мач от Група А на олимпийската подготовка в Апелдоорн (Нидерландия), че този крах не трябва да възпира нашия отбор.
 Фалстарт на България на олимпийската подготовка против Полша (видео + галерия)
" Направихме добър старт в мача. Изпълнихме, това, което бяхме начертали като задания и спечелихме първия гейм. След това, обаче, настъпи спад в нашето осъществяване на сервис, започнахме да се оправяме по-трудно на обсада. Наруши се и ритъма в нашата офанзива. От там потеглиха и проблемите ни в мача. Не успяхме да се оправим в някои обстановки. Полякините имат класни състезателки, това даде също разлика и те надвиха във значимите моменти на срещата ".

" Това обаче е единствено първи мач в шампионата. Силите са изравнени и всичко може да се случи. Виждали сме доста такива обрати. Тази загуба, колкото и да е неприятна не трябва да ни възпира, в противен случай би трябвало още повече да ни стимулира. Подготвяме се за втория мач с домакините от Нидерландия. Имаме нашите упоритости. Излизаме да се потвърдим. Ще се борим за успеха, ще се борим за оставане в играта. Успех над Нидерландия ще ни даде шансове за продължение напред ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР