Селекционерът на женския национален отбор по футбол Силвия Радойска и

...
Селекционерът на женския национален отбор по футбол Силвия Радойска и
Коментари Харесай

Силвия Радойска: Физическите сили не ни позволиха да спечелим, има голямо израстване в отбора

Селекционерът на женския народен тим по футбол Силвия Радойска и вратарката Роксана Шахънска приказваха след равенството с Косово в Лигата на нациите.
Прочетете още
" Физическите сили не ни разрешиха да стигнем до трите точки. За страдание нашият тим трябваше да играе в този цикъл две следващи срещи и това повлия, до момента в който Косово изигра единствено този мач. Имаше обстановки, в които съдията изнерви ситуацията. Този тим го готвим от две години и по-опитните доста оказват помощ. Срещу Северна Македония излязохме пределно стимулирани и доста свежи, до момента в който през днешния ден излязохме за успеха, само че физическите сили не ни стигнаха по тази причина. Излязохме за 6 точки, само че с равния резултат ни се дава късмет да спечелим групата. Благодарим за доверието и вниманието към нашия тим, тъй като несъмнено девойките имаха потребност от това ", съобщи националният селекционер Силвия Радойска.

" Последната една година се вижда ужасно израстване от девойки. Радваме се, че можем да стигнем до подобен стадий и се надяваме да продължим. Има колектив и това, което виждаме в съблекалнята в последната една година, тъй като България има място напред. Мачът беше много сложен и имахме опция да го спечелим. Ние излязохме да покажем нашата игра. Мисля, че този мач можехме да го вземем, само че на реванша се надявам да го създадем и да вземем ", съобщи вратарката на националния тим Роксана Шахънска, която изигра доста мощен мач и направи решителни спасявания в дуела.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР