Селекционерът на испанския национален отбор Хулен Лопетеги беше уволнен ден

...
Селекционерът на испанския национален отбор Хулен Лопетеги беше уволнен ден
Коментари Харесай

Испания уволни треньора си ден преди старта на Мондиал 2018

Селекционерът на испанския народен тим Хулен Лопетеги беше уволнен ден преди началото на международното състезание по футбол. Шокиращото решение на футболната федерация на страната пристигна по-малко от денонощие, откакто от " Реал " (Мадрид) оповестиха, че точно Лопетеги ще е новият треньор на тима и ще стартира работа след края на Мондиал 2018.
Президентът на федерацията Луис Рубиалес бил обиден и в следствие отстранил Лопетеги на поста, макар че за треньора се застъпили всички играчи от отбора. Шефът на испанския футбол обяснил, че се почувствал предаден.
" Благодарим на Хулен за всичко, което свърши, тъй като той е измежду огромните виновници за това да бъдем в Русия, само че се усещаме задължени да го освободим. Трябва да отправим обръщение към всички, които работят за федерацията, че има правила, които би трябвало да се съблюдават ", сподели Рубиалес на изключителна конференция.
Веднага породиха опасения, че ненавременният анонс от " Реал " и последвалото уволняване на Лопетеги ще доведат до дестабилизация в националния отбор, чийто първи мач от международното състезание е единствено след два дни - в петък, против европейския първенец Португалия.

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР