Селекционерът на германския национален отбор Йоахим Льов смята, че обновяването

...
Селекционерът на германския национален отбор Йоахим Льов смята, че обновяването
Коментари Харесай

Йоги Льов: Трябва да започнем да се развиваме като отбор

Селекционерът на немския народен тим Йоахим Льов счита, че обновяването на Бундестима е в действителност значимо достижение след голямото отчаяние при отпадането в груповата фаза на Мондиал 2018. Специалистът даде изявление пред списание “Кикер”, в което призна, че напоследък е имало върхове и спадове.

“През последната година имаше много върхове и спадове. Първите дребни стъпки към обновяването на състава бяха направени и това е извънредно значимо достижение. Трябва да стартираме да се развиваме като тим и да бъдем още по-стабилни ", съобщи Льов.

Той се върна към неуспеха в Русия предишното лято. " Нормално е да вярвам в играчите, когато не съм изпитвал разочароващи моменти с тях в продължение само че осем години. Да си заминем за дома след единствено три мача беше в действителност ненадейно. Никой не вярваше, че това може да се случи. Включително и аз. Нямаше никакви знаци, че това ще стане действителност, само че разочарованието беше голямо ", сподели още Йоги.

В момента треньорът се възвръща след интервенция и няма да води отбора против Беларус и Естония в идните квалификациите за Евро 2020 този месец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР