Селекционерът на Германия Йоахим Льов призна, че отборът му не

...
Селекционерът на Германия Йоахим Льов призна, че отборът му не
Коментари Харесай

Льов: Заслужена загуба, в нито един момент не контролирахме играта

Селекционерът на Германия Йоахим Льов призна, че тимът му не е бил на равнището на Холандия в миналата европейска подготовка, която Бундестимът загуби с 2:4 като хазаин.

“Играхме под нашите същински благоприятни условия - регистрира наставникът. - Съперникът беше по-добър през всичките 90 минути и ние справедливо загубихме. Дори когато водехме с 1:0, в нито един миг не усещахме, че владеем играта. Особено в офанзива загубихме толкоз доста топки и не успявахме да застрашим противника.”

“Маншафтът” водеше с 1:0, след това изравни за 2:2 в 73-ата от дузпа, само че в оставащото време позволи още два гола. “Попадението на Френки де Йонг за 1:1 сподели, че не браним добре фланговете, а пък центърът на отбраната ни е изцяло разкрит - продължи Льов. - Не можем да виним Йонатан Та за автогола за 1:2, само че пък в тази обстановка не успяхме да почистим топката. При попадението на Мален за 2:3 ние владеехме кълбото, само че какво се случи… Толкова елементарно загубихме топката и при ситуацията за 2:4.”

Германците са втори в групата си с 9 точки от четири мача. Лидер е Северна Ирландия с 12 точки от също толкоз дуели. Холандците имат 6 пункта от три срещи. ЕВРО 2020 5 кръг, петък 6 септември  Германия 2:4краен резулат  Холандия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР