Селекционерът на Германия Йоахим Льов критикува представянето на футболистите си

...
Селекционерът на Германия Йоахим Льов критикува представянето на футболистите си
Коментари Харесай

Льов: С тази игра Германия няма шансове

Селекционерът на Германия Йоахим Льов подлага на критика представянето на футболистите си след изненадващата загуба с 1:2 от Австрия в контролната среща, играна в Клагенфурт. Спецът употребява остри думи, предупреждавайки избраниците си преди Мондиал 2018.

"Много неща бяха зле през днешния ден. Нямаме късмет с тази игра. Има доста върху какво да работим. Ще запазим успокоение, само че като цяло би трябвало да подобрим доста неща в идващите дни ", разяснява Льов.

"Беше разочароващо по какъв начин играхме. Рядко съм виждал загуба, за която да сме си толкоз сами отговорни. В този мач никой от полевите играчи не впечатли изключително. Всички бяха доста надалеч от представянето, което могат да покажат ", сподели селекционерът на Германия, който похвали единствено един футболист - Мануел Нойер. След 259 дни вратарят на Байерн направи своето публично завръщане и изглеждаше по този начин като че ли въобще не е бил отвън терена. "В някои обстановки той реагира доста, доста добре. Напълно удовлетворен съм от това, което видях от него ", сподели Льов.

Треньорът на Германия добави, че ще организира диалог с Нойер, след който ще стане ясно дали стражът ще замине с Бундестима за Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР