Селекционерът на Франция Дидие Дешан призова футболната общественост в страната

...
Селекционерът на Франция Дидие Дешан призова футболната общественост в страната
Коментари Харесай

Дешан: Много хора си мислят, че сме спечелили мача още преди да излезем на терена

Селекционерът на Франция Дидие Дешан прикани футболната общност в страната да не натоварва тима със свръхочаквания. Много погледи на този шампионат са вперени точно в "петлите ", които преди 3 години завоюваха международната купа в Русия, а на предходното континентално състезание изгубиха по трагичен метод финала в Париж против Португалия.

"Знаем мощните ни страни. Ние сме международни първенци, имаме качествени, надарени, класни футболисти, само че против нас ще излязат не по-малко мощни сформира. Не би трябвало да стоим в зоната си на комфорт. Във Франция доста хора си мислят, че сме спечелили мача, още преди да излезем на терена ", призна експертът.

"Имаме спортна завист и увереност, с които спечелихме международната купа през 2018 година. Трудно е да стигнеш върха, само че още по-трудно е да се задържиш там. Трябва да вървим малко по малко напред. Не може занапред да мислим за финала. Като за начало имаме два мача в Мюнхен и един в Бупадеща. После ще мислим за идната фаза ", разяснява той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР