Селекционерът на Франция Дидие Дешан призна, че за неговите играчи

...
Селекционерът на Франция Дидие Дешан призна, че за неговите играчи
Коментари Харесай

Дешан: Показахме кураж, но какво ни донесе това

Селекционерът на Франция Дидие Дешан призна, че за неговите играчи е било мъчно да извършват дузпи пред бранша с почитатели на Аржентина във финала на международното състезание по футбол. " Петлите " направиха два пропуща от бялата точка и не съумяха да защитят международната си купа, макар че на два пъти наваксаха закъснение в постоянното време и продълженията.

" Имаше доста аргументи да не играем добре в първите 60 минути. Изправихме се пред сложни неща в последните дни - заболяване и други неща ", сподели Дешан след дуела, визирайки инфектираните с вирус свои футболисти. " Сега съжаляваме още повече. Ако бяхме позволили трети гол при 2:0, нямаше какво да кажем. След това показахме доста кураж, качество и сила, с цел да ги притиснем. Но какво ни донесе това в края? Имахме един късмет в 120-та минута, удар в краката на вратаря. След това при дузпите ни беше мъчно пред почитателите на Аржентина ", разяснява треньорът на Франция.

" В това състезание показахме доста класа и сила. В този мач успяхме да се върнем от нищото. Когато се върнеш по този начин и докоснеш нещо, само че в края то ти се изплъзне, е даже по-трудно да го приемеш. Но това е действителността, би трябвало да я приемем ", добави Дешан.

Френският президент Еманюел Макрон разгласи, че е помолил експерта да остане отпред на националния тим.


















17:00 18/12






























--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР