Селекционерът на Черна гора Миодраг Радулович говори за предстоящите два

...
Селекционерът на Черна гора Миодраг Радулович говори за предстоящите два
Коментари Харесай

Селекционерът на Черна гора: Доволен съм, защото от мач на мач играем все по-добре

Селекционерът на Черна гора Миодраг Радулович приказва за идните два дуела на отбора от квалификациите за Евро 2024 против Литва (7 септември) и България (10 септември).

Радулович изрази мнение, че с всеки идващ мач черногорците демонстрират по-добра игра и добави, че се надява, че тимът му е квалифициран за мача в Каунас довечера.

" Постигнахме един гол против България като посетители и спечелихме мача. Надявам се, че във връзка с този сегмент ще бъдем на равнище и в идващите мачове – с Литва и с България. Но съм удовлетворен, тъй като от мач на мач играем все по-добре. Надявам се, че за късото време до през днешния ден сме съумели да подготвим нашия тим за мощните страни на Литва ", разяснява Миодраг Радулович.

" Литовските футболисти са сложен противник, тъй като са играли с човек по-малко против България за дълъг интервал от време и все пак не са изгубили. След това са създали отличен надзорен мач и против Гърция. Още от месец август проучваме и Литва, и България. Литовците играят в междинен блок, чакат преходи и могат да бъдат рискови. Трябва да намерим метод да ги притиснем. Готови сме за всевъзможни разновидности ", счита един от неговите помощници Сърджан Кляевич.

Един от футболистите на Черна гора Марко Бакич пък бе безапелационен, че отборът наложително би трябвало да се възползва от своите шансове против Литва довечера.

" Селекционерът посочи, че реализацията би трябвало да е по-добра, че процентът на реализация би трябвало да е по-висок. Надявам се, че ще имаме шансове против Литва и е наложително да се възползваме от тях. Имаме шанс, че нападателите ни са в добра форма ", показа полузащитникът на гръцкия ОФИ Крит.

Преди мачовете тази Черна гора заема третото място в подреждането на квалификационна група " G " с актив от 4 точки. Лидери са тимовете на Сърбия и Унгария с по 7 пункта, а на последните две места са България и Литва надлежно с по 2 и 1 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР