Селекционерът на Бразилия Тите хвърли оставка след провала, предава БГНЕС.

...
Селекционерът на Бразилия Тите хвърли оставка след провала, предава БГНЕС.
Коментари Харесай

Тите хвърли оставка след загубата на Бразилия на Мондиала

Селекционерът на Бразилия Тите хвърли оставка след неуспеха, предава БГНЕС. Това се случи след провалянето от Хърватия с 2:4 след дузпи на четвъртфиналите от Световното състезание в Катар.

  " Много тежка загуба, само че аз съм изцяло в мир със себе си. Край на цикъла ", съобщи Тите. " Това решение съм го взел не в този момент, а преди година и половина. Не съм лицемер. Не съм водил тима, с цел да печеля купата и по-късно да върша драми, с цел да ме оставят на поста още и още. Всеки, който ме познава, знае това доста добре ", сподели Тите.

" Болката, колкото и човешка да е, не мога да я отстранявам. Емоциите са мощни сега. Не съм в положение да дам оценка на цялата свършена работа. С течение на времето вие ще извършите тази оценка, в този момент нямам тази дарба след елиминирането ни по този метод ", добави опитният треньор.

61-годишният експерт прекара съвсем шест години и половина отпред на родината си, като изведе страната до успех в Копа Америка през 2019 година.

Оставката му идва след второ следващо отпадане в четвъртфиналите на международно състезание. Преди четири години в Русия бразилците отново напуснаха шампионата на тази фаза, като тогава отстъпиха на Белгия.

Като цяло на последните пет международни шампионати южноамериканците са прескачали четвъртфиналите единствено един път - през 2014, когато останаха четвърти при семейството си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР