Селекционерът на българския национален тим по футбол Ясен Петров заяви

...
Селекционерът на българския национален тим по футбол Ясен Петров заяви
Коментари Харесай

Ясен Петров: Пак не ни достигнаха 10 минути


Селекционерът на българския народен отбор по футбол Ясен Петров съобщи след загубата от международния първенец Франция с 0:3 в контрола на " Стад дьо Франс ", че тимът може да извлече единствено поучения от трите другарски срещи, които изигра в последната седмица. " Лъвовете " приключиха 1:1 със Словакия и изгубиха от Русия с 0:1 преди този момент.

" Огромен почит. Играхме против доста мощен тим. Рано прибегнахме до промените, тъй като авансово знаехме, че имаме шест смени и би трябвало да ги създадем по-рано. Имаше отмалялост в играчите. Франция е мощен тим и добре квалифициран. Ние имаме изгода от мачове против такива тимове. Пак не ни стигнаха 10 минути, с цел да кажем, че сме се представили добре. Играхме против любимеца на Евро 2020. Заслужена победа на домакините. Имахме един добър късмет при 1:0. Не споделям, че в случай че бяхме вкарали, щяхме да приключим наедно, само че не мога да кажа, че футболистите не се стараха. Само можем да печелим от мачове с такива съперници. Играхме на 1-ви, 5-и и 8-ми юни. Ние знаехме класата на Франция. Знаем, че Вальо Антов няма игрови темп, само че момчето изкара три мача по 90 минути. Петко Христов също игра три мача ", разяснява Яен Петров след мача в Париж. 

" Класата си е класа. Срещу нашите халфове имаше страхотни футболисти. Тук нещата са от друга големина. За нашите момчета това е скъп опит. Горе-долу знаем къде ни е равнището. Докоснахме се до това да срещнем мощни тимове. Обстановката беше прелестна. Само можем да извлечем поучения от всички тези мачове и да вървим напред ", сподели още Петров.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР