Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич отличи

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич отличи
Коментари Харесай

Младен Кръстаич и Георги Иванов: Нека бъдем умерени оптимисти

Селекционерът на българския народен тим по футбол Младен Кръстаич отличи Сърбия като любимец в група G за Европейското състезание по футбол през 2024 година

България попадна в група дружно с тимовете на Унгария, Сърбия, Черна гора, и Литва.

" Интересна група. Сърбия е любимец в групата. Успорвана група. Очаквам прочувствен конфликт с моята татковина. Ще бъде хубаво, че ще се завърна в родината ми. Имаме млад тим, ще се постараем. Нека не приказваме за възможностите ни за класиране, още е рано. Не би трябвало да се предаваме. дано не прескачаме стадии, а да следваме процеса. Нека забележим и програмата ", показа той в изявление за Българска национална телевизия.

Техническият шеф на Българския футболен съюз Георги Иванов твърди, че отборът ни ще направи всичко по силите си, с цел да се завърне на европейската футболна сцена след 20-годишно неявяване.

" Нека бъдем умерени оптимисти. Не е лека група, само че не е и от най-тежките. Ще създадем всичко допустимо да се класираме. Очаквам да се представим по добър мач. Унгария, Сърбия и Черна гора не слаби тимове. За националния тим постоянно задачата е да побеждава. Не би трябвало да споделяме, че надали не сме се класирали. Трябва да подходим с нужното почитание. Добре е да стартираме с домакинство, с вярата да стартираме с победа, само че виждате, че побеждаваме и в Северна Македония Надявам се успехите над Гибралтар и Северна Македония дадат подтик за нещо по съществено ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР