Селекционерът на България - Ясен Петров, говори пред медиите преди

...
Селекционерът на България - Ясен Петров, говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Ясен Петров: Настроението е добро, изненадан съм от желанието на играчите

Селекционерът на България - Ясен Петров, приказва пред медиите преди заминаването на "трикольорите ", на които им следва изиграването на три тежки контроли с участници на UEFA EURO 2020.

"Пет индивида отпаднаха, другите пет дойдоха нощес късно. Групата е 26 индивида, наясно сте с нея ", съобщи Петров преди заминаването на тима.

"Поканени сме на доста тежки мачове. Отиваме с задачата да ги затрудним оптимално, няма мач, в който да не си слагаме задачата да успеем. "

"От тези три дни на тренировки, за мое удивление футболистите са в доста положително положение и съм сюрпризиран от желанието им за игра. Настроението е положително, уповавам се това да се отрази на играта ни. Имаме малко време още веднъж за тежката серия, само че единствено може да градим тим в сходни мачове. При всички положения ще има ротации, може би всички ще вземат присъединяване. Така ще създадем - ще дадем опция на всеки да покаже своите благоприятни условия. "

"Имайте поради, че сега множеството играчи са от българското състезание. Надявам се да вземат шанса и да покажат себе си. Дай Боже от тези контроли някой да извлече изгода, да подпише добър контракт в някое състезание ", приключи Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР