Селекционерът на България Росен Барчовски се надява да може да

...
Селекционерът на България Росен Барчовски се надява да може да
Коментари Харесай

Барчовски се надява Везенков да играе за България през февруари

Селекционерът на България Росен Барчовски се надява да може да разчита на Александър Везенков за последните мачове от предварителните квалификации за Евробаскет 2025 през февруари следващата година. Това съобщи той при завръщането на националите от Никозия.

Вчера България победи като посетител Кипър със 75:66 (16:8, 17:13, 24:27, 18:18) в среща от четвъртия кръг в група " F " от предварителните квалификации за Европейското състезание през 2025 година и записа трети триумф.

" Само на 50 % сме удовлетворени. Не успяхме да спечелим първия, само че спечелихме един мач, което ни оставя в играта. Февруари ще решаваме нещата против Румъния и Португалия. И в двата дуела имахме амплитуди в представянето, сред първа и втора част. Не е елементарно да направя точна оценка. Физически не сме годни. Никого не упреквам, само че за три дни няма по какъв начин да се навакса това с националния тим. Окапваме в края на мачовете, а и имаме проблеми с някои постове. Класата ни не е задоволителна сега ", съобщи Барчовски.

" Имахме съществени диалози с Везенков през вчерашния ден. Засега имаме увещание за февруари, нека не се промени нещо. Разбира се, че липсва. Може би ще имаме нов състезател за плеймейкър, което е доста значимо. Трябва ни и повече време за подготовка, защото за три дни преди мачовете няма по какъв начин това да се случи. Станимир Маринов доста ни липсваше ", добави Росен Барчовски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР