Селекционерът на България Илиан Илиев призна, че резултатът 2:2 с

...
Селекционерът на България Илиан Илиев призна, че резултатът 2:2 с
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Футболно можем повече

Селекционерът на България Илиан Илиев призна, че резултатът 2:2 с Унгария е обективен, колкото и да бе мъчителен. Трикольорите позволиха попадение в сетния момент на дуела, до момента в който пред стадиона бе същинска война около митинга на почитателите. 

" Наистина не знаем какво се е случвало, тъй като бяхме съсредоточени върху мача. И в този момент не знаем какво е било, знаехме, че има митинги. Съжаляваме за случилото се, сигурно футболистите имат най-малка виновност. Съжялавам за което ", изясни Илиев пред Българска национална телевизия.

" Наистина нямахме визия. Когато идвахме беше умерено. Знаехме, че ще има митинги, толкоз тежки неща ли се случиха на открито? "

" Като мач изиграхме го с повече борба и себераздаване. Футболът не беше на високо равнище, само че поради всичко, след първите 20 минути показахме темперамент. Трябва да подобряваме играта ни с топка, имаше и сложни моменти, само че трябваше да издържим. Футболно можем повече. Труден съперник, Унгария беше по-добрият тим, само че най-после можеше и да спечелим. Като цяло, резултатът е действителен. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР