Селекционерът на аржентинския национален отбор по футбол Лионел Скалони намекна,

...
Селекционерът на аржентинския национален отбор по футбол Лионел Скалони намекна,
Коментари Харесай

Може ли Аржентина да остане без своя селекционер?

Селекционерът на аржентинския народен тим по футбол Лионел Скалони загатна, че може да напусне поста, защото " гаучосите " се нуждаят от " треньор, който има оптималната сила ".

Изказването на 45-годишния ментор идва на фона на триумфа с 0:1 като посетител на Бразилия в мач от квалификациите за международното състезание през 2026-а година в Съединени американски щати, Канада и Мексико.

Скалони застана отпред на Аржентина през месец ноември 2018-а година, а преди година изведе Лео Меси и компания до успех на Мондиал 2022 в Катар, носейки на страната трета международна купа.

По-малко от 12 месеца по-късно треньорът споделя, че работата отпред на " Албисалесте " " лишава доста сила ", като самият той споделя, че летвата към този момент е сложена доста високо.

" Сега е време да спрем топката и да стартираме да мислим. Тези играчи ми дадоха доста и би трябвало доста да помисля какво ще върша с бъдещето си. Не е довиждане, само че летвата е доста висока, тъй като лишава доста сила, мъчно е да продължиш да печелиш. Време е да помислим. Отборът се нуждае от треньор, който има оптималната сила ", разяснява Лионел Скалони, представен от TNT.

Като селекционер на Аржентина младият експерт към този момент е водил отбора в общо 67 дуела, в които салдото му е 46 победи, 15 равенства и 6 загуби.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР