Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт смята, че грешките в защита

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт смята, че грешките в защита
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт след Холандия: Допуснахме глупави голове

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт счита, че грешките в отбрана против Холандия в полуфиналите в Лигата на нациите са подбудени от насъбраната отмалялост в състава.

"Това бе невероятна вечер с всичките обрати в мача. Смятам, че научихме доста по какъв начин се играе против тим от висока класа, който ни сътвори проблеми, каквито не сме имали в предишното. Смятам, че бяхме рискови от самото начало, само че допуснахме глупави голове. Имахме своите шансове а отбележим, само че не ги използвахме. В 85-ата минута взехме решение, че сме отбелязали гол, който да ни сложи в добра позиция да продължим напред, само че той бе анулиран, а откакто получихме второ попадение в нашата врата, това умъртви настроението в тима ", разяснява Гарет Саутгейт.

"След изравнителния гол започнахме да диктуваме събитията на терена. Когато търсиш успеха, би трябвало да играеш бързо и ние го направихме с помощта на Джеси Лингард и Рос Баркли. Можехме да играем и по-добре, а при последния гол и умората си сподели думата, защото Рос имаше крамп единствено няколко минути по-рано. Когато си изтощен, е обикновено да се вършат неточности в обстановки, в които другояче не бихме ги позволили.
Това ще бъде значим мач, от който да си създадем доста заключения. Следващите дни ще бъдат много тежки, само че ще излезем по-силни от тази обстановка ", разяснява още Саутгейт. /БТА

Холандия посрами Англия и ще играе край в Лигата на нациите
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР