Селата в община Петрич и проблемите в тях са приоритет

...
Селата в община Петрич и проблемите в тях са приоритет
Коментари Харесай

Любчо Минев: С десетилетия не е правено нищо в някои от селата в община Петрич, хората са забравени

Селата в община Петрич и проблемите в тях са приоритет в програмата на претендента за кмет Любчо Минев.

" С десетилетия хората там като че ли са забравени. В 21 век част от селата нямат построена инфраструктура, пътищата са в извънредно неприятно положение, нямат вода за пиянство, лишени са от опцията за качествено и навременно опазване на здравето ", това видях в поредицата си от срещи с хората по селата на общината, декларира Любчо Минев.

" Последно бях в село Гега, прелестно, китно село, където живеят доста възрастни хора, 34 години в това село като че ли животът е спрял, нищо не е направено, а локалните са будни хора, само че оставени без всякаква грижа. Пътищата им са в окаяно състояние-линейката да вземем за пример не може да стигне до всяка къща, стопира до кметството и до нея болните хора се придвижват на носилки. Нямат вода, на режим са....

На тоя декор в селото ме посрещнаха прелестни хора, отзивчиви, които като че ли не имат вяра, че нещо ще се промени. Моята предизборна стратегия не съдържа празни обещания, тя е низ от задължения и решения на най-наболелите проблеми в града и селата на община Петрич, споделя Минев.

Поех ангажимент, че на първо време ще сменим кмета им, а след това малко по малко, ще решимвсичките им проблеми, наслагвани с годините. "

Любчо Минев е претендентът, който носи най-вече позитивизъм в тази акция. Умерен и диалогичен, осведомен в елементи с проблемите на хората в общината, от ден на ден жители го припознават като добър предстоящ властник, друг от тези, които гръмко дават обещание предизборно. Именно за това, прогнозите на петричани са, че Любчо Минев е претендентът, който ще доближи до " финалната права ", до балотаж, в изборния ден.
Номерът му е 12 в интегралната бюлетина. Числото на упоритостта, която приключва с победа.
Вижте видео от срещата на претендента за кмет с хората от село Гега

https://www.facebook.com/lyubcho.minev/videos/690511793005144

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР