Секунди след тежката катастрофа на 5 юли миналата година, очевидец

...
Секунди след тежката катастрофа на 5 юли миналата година, очевидец
Коментари Харесай

Гаджето на Симона Радева разказа пред съда какво се е случило в нощта на жестокия инцидент?

Секунди след тежката злополука на 5 юли предходната година, свидетел видял мъж да бяга от мястото на произшествието. Това описа пред съда някогашният служител на реда от 4-то районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в София Мирослав Якимов.

Той уточни, че въпросният свидетел бил с дълга коса и стоял в близка улица. После очевидецът се изгубил в паниката, описа Якимов. Той даде показания по делото против Георги Семерджиев, обвиняем за тежката злополука, при която починаха две млади дами.

Якимов описа, че в нощта на случая бил на работа и към 23:00 часа постъпил сигнал за случай на кръстовището на бул ” Черни връх ” и бул. “Арсеналски ”. Когато стигнали на мястото, там ги посрещнал човек с бели облекла, който се показал за боен прокурор. Имало блъсканица и доста събрали се хора.

След това приказвал и със Симона Радева (също очевидец по делото), с която към момента живее дружно. Тя си беше не запомнила ключовете в автомивката и отиваше да си ги вземе, описа още Якимов. Той добави, че въпреки всичко няколко пъти употребил автомивката, за която след това стана ясно, че е ръководена от Семерджиев.

Якимов сподели, че познава Семерджиев по физиономия от инцидентни срещи, за които след това посочи, че били инспекции. Попитан по какъв начин тъкмо него си спомня, Якимов сподели, че това било поради характерния външен тип на Семерджиев.

В нощта на случая джипът беше сплескан до неразбираемост, само че му направила усещане характерна джанта, която приличала на тези, които имали колите на Семерджиев, написа Българска телеграфна агенция.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР