Секторът на услугите в Китай набира скорост през първите месеци

...
Секторът на услугите в Китай набира скорост през първите месеци
Коментари Харесай

Жизнеността се завръща в сектора на услугите в Китай

Секторът на услугите в Китай набира скорост през първите месеци на 2023 година В югозападния град Чънду в заведенията за хранене и магазините се следи очевидно нарастване на клиентите.

Навлизайки в новата година, услугите за хранене в гр. Чънду, Югозападен Китай, също означават мощен скок. Една от най-големите вериги за хуогуо в Чънду - „ Сяолонкан “, стартира календарната година като означи над 50% нарастване на приходите на годишна база по време на тридневната новогодишна почивка от 31 декември до 2 януари.

„ С коригирането на политиките за предварителна защита и надзор на COVID-19 в цялостен Китай ресторантьорската промишленост несъмнено се възвърне извънредно бързо. В същото време новогодишните и пролетните празници укрепиха доверието на потребителския пазар. Шумът и паниката, присъщи за бранша, се завръщат в заведенията за хранене ", споделя Лю Дзицян, шеф на ресторант на веригата в центъра на Чънду.

Веригата търговски центрове SKP откри своя клон в Чънду през декември 2022г. Официалното разкриване съответства тъкмо с момента, когато Китай облекчи ограниченията за надзор на Коронавирус. Големият мол предлага много избор за извършване на покупки за премиум и първокласни артикули. В последните дни комерсиалният център притегля към 100 000 гости дневно.

Ли Сяочън, общоприет управител на SKP Чънду и Си‘ан, споделя, че комерсиалният център разчита доста на екраните и декорациите за привличането на вниманието на купувачите и основаване на празнична атмосфера у клиентите.

„ Много купувачи идват и правят оценка артистичните добавки от страна на нашата верига търговски центрове. Правят фотоси и пазарят. Това несъмнено даде подтик на потребителския пазар. Можем да забележим, че зависимостта и стабилността на универсалните магазини също донесоха доверие на потребителите и бизнес сътрудниците ", сподели Ли.

„ Можем да забележим мощно възобновяване в секторите на търговията на дребно и услугите в Чънду. Също по този начин виждаме, че всички елементарни магазини също усъвършенстват стабилността на търсенето и предлагането ", добави Ли.

Експерти настояват, че секторът на услугите ще продължи да се усъвършенства и може да набере още по-силна инерция през второто тримесечие на 2023 г.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР