Сектор Б ще трябва да плати 300 лева заради пиротехниката,

...
Сектор Б ще трябва да плати 300 лева заради пиротехниката,
Коментари Харесай

Сектор "Б" ще плати 300 лв. за пиротехниката на "Левски" - "Лудогорец"

Сектор " Б " ще би трябвало да заплати 300 лв. поради пиротехниката, която употребява на стадион " Георги Аспарухов " при успеха над " Лудогорец " с дузпи от 1/4-финалите за Купата на България.
Павел Колев: Спонсорство от тотализатора? Зависи от параметрите "Такива мачове се печелят с геройство и избрани атрибути ", съобщи изпълнителният шеф на "Левски "
По време на мача публиката на домакините опъна транспарант с думите: " Внимание! Предстои пиротехнически фестивал, санкцията се покрива от Сектор Б! ". В последна сметка огненото шоу се състоя и през днешния ден Дисциплинарната комисия към БФС реши да санкции клуба с 300 лв..

Снимка: Lap.bg

За обиди и нецензурни викания " сините " са глобени с 1000 лева За същото, още веднъж с 1000 лева е санкциониран и " Локомотив " Пловдив.

Извън събитията по трибуните, Хали Тиам натрупа за повторно жълти картони през сезона и ще пропусне идващите два мача на " сините ". Първият от тях е посещение на " Ботев " Враца през уикенда, а вторият е домакинство на " Лудогорец " в Първа лига на 14 март. Той ще се завърне на терена против " Арда " в последния кръг от постоянния сезон на шампионата.

Наказан след мачовете за купата е и капитанът на ЦСКА Петър Занев. Той ще пропусне съботното домакинство на " Берое " за шампионата.

" Ботев " Пловдив пък е предизвестен с отнемане от домакинство поради нахлуване на аудитория на терена.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР