Секссимволът от клиповете на Аеросмит Алиша Силвърстоун сподели някои потресаващиподробности

...
Секссимволът от клиповете на Аеросмит Алиша Силвърстоун сподели някои потресаващиподробности
Коментари Харесай

Алиша Силвърстоун: Да, спя със сина си!

Секссимволът от клиповете на " Аеросмит " Алиша Силвърстоун показа някои потресаващиподробности към развъждането на наследника си, които провокираха дъжд от отрицателни мнения против нея. В подкаста на Елън Фишър 45-годишната актриса признава, че 11-годишният ѝ наследник Беър към момента спи в нейното легло.

" Наистина не ми пука! ", отговори тя на упреците против прекомерно привързaното ѝ майчинство. " Аз съм майка, която има вяра в любовта и в природата. Но нашето общество се опасява от природата и любовта ", споделя звездата от " Баровки ", като прибавя, че няма никакво желание да обръща внимание на хейтърските офанзиви.

В диалога си Силвърстоун споделя още, че доста рядко е прибягвала до услугите на еднократни пелени, с помощта на което е научила сина си да върви на гърне още преди да навърши 1 годинка. За да разбере по кое време му се върви до тоалетна, тя деликатно следяла за всеки сигнал на тялото му. " Това е толкоз елементарно. Когато приключвах с храненето му, той отиваше до тоалетната. Когато се събуждаше от сънливост, също отиваше в тоалетната. Когато искаше да пишка, лепваше на лицето си дребна, чаровна усмивка ", споделя тя.

Първоначално някогашният ѝ брачен партньор не бил изключително склонен с методите ѝ и ги определил като " хипарски ". Като видял обаче какъв брой бързо почнали да се случват нещата, незабавно трансформирал мнението си. За нетрадиционните си способи на образование актрисата приказва за първи път още през юни 2020 година, когато скандализира почитателите с признанието, че по време на локдауна си е взимала вана дружно с тогава 9-годишния си наследник.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР