Секси юристката Кристина от шоуто на Би Ти Ви Ергенът

...
Секси юристката Кристина от шоуто на Би Ти Ви Ергенът
Коментари Харесай

Кристина от „Ергенът” спала с джендър и друга дама

Секси юристката Кристина от шоуто на Би Ти Ви „ Ергенът ” крие любопитни детайлности от персоналния си живот. Приятелят й от гимназията се оказал джендър, а до момента в който се забавлявала с него, била близка и с представителки на личния си пол. Интернет гъмжи от провокативни фотоси на палавата русокоската, която твърди, че работи в Следствието към Софийска градска прокуратура. Повечето от фотосите наподобяват като от филми за възрастни.
В „ Ергенът ” Кристина показа, че е от дребен град – Бяла Слатина, родителите й били много консервативни, държали я изкъсо и я възпитавали доста строго. Това обаче не проличава от нито една нейна фотография от гимназията, налична в общественото пространство. Блондинката обилно споделя фрагменти с приятелки, с които показва подозрителна непосредственост. Един от тях е от джакузи, в което тя се целува с друга млада дама, а зад тях стои млад мъж, който им се радва. Лицето му не се вижда добре, само че наподобява на човек от други фотоси на Кристина, с който бъдещата юристка също е била извънредно близка. Двамата са били неразделни в родния си град. Момчето се хвали, че с Криси са били крал и кралица на абитуриентския бал. До през днешния ден не престават да са близки и от време на време си разменят пояснения в обич през обществените мрежи. Бърз обзор на профилите на младежа обаче демонстрира, че той май е минал на другия бряг и избира компанията на мъже пред тази на дами. За фотосесии момчето се издокарва като травестит, владее до съвършенство нежните жестове, постоянно театралничи полугол или изцяло гол, затулен единствено с леки завески или нищожно долни дрехи.

Самата Кристина също не е по никакъв начин скромна пред камерите. Ако е правилно, че са я държали изкъсо, когато е живеела с родителите си, в този момент май тя се пробва да навакса всичко пропуснато и даже да го добави с още мощни страсти. Снимките й преливат от плът като за филм за възрастни. Ако в действителност работи в Следствието, както твърди, би могло да се спори до каква степен държание й е уместно за държавен чиновник в такава сериозна институция. Не е ясно и кой би се доверил на юрист като нея – тъй като тя сякаш работела и в влиятелна столична адвокатска адвокатска фирма.

Младата дама сякаш мечтае за доста по-различна кариера. Макар в действителност да е приключила право, очевидно повече й се желае да е звезда в сравнение с да се рови в закони и наредби. Участвала е в клип на Димитър Рачков, в шоуто на Нова тв „ Като две капки вода ”, дефилира по фешън сцени и театралничи по долни дрехи из нощни клубове. Имала е даже роля в тв сериал. Кристина е снимана в епизод от първия сезон на хитовата продукция на Нова тв „ Братя ”. Тя играе продажница, поръчана по азбучник от основния воин – Денис Топал. Ролята, както е известно, се играе от Владимир Михайлов, който сега взе участие в „ Капките ”. Кристина се появява пред него в разголена черна минирокличка. Ролята й е без реплики. Преди дни същата дама се появи и в сериала на Нова тв „ Много мой човек ” в ролята на палава рускиня.

След като блесна в „ Ергенът ”, доста фенове разясниха, че за нея би било най-добре да не приказва. Главният воин в риалитито – пианистът Евгени Генчев, в началото доста я хареса. Когато обаче я предложения на среща, беше покъртен от държанието й и хилядите искания, които младата юристка показва пред тв камерите. Веднага след срещата Евгени реши да се освободи от нейната компания в шоуто.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР