Секси надзирателка от затвор в Уелс си разменяше домашно порно

...
Секси надзирателка от затвор в Уелс си разменяше домашно порно
Коментари Харесай

Секс скандал с красива надзирателка и мургав пандизчия СНИМКИ

Секси надзирателка от затвор в Уелс си разменяше домашно порно с наказан пандизчия и стартира спекулация с него. Жената е наказана да прекара 12 месеца зад решетките.

27-годишната Айшеа Луиз Гън изкарала 4-месечна спекулация с Хурам Разак, който е наказан за въоръжен обир. Жената се свързала с пандизчияра повече от 1200 пъти посредством три разнообразни телефонни номера, до момента в който той бил в пандиза HMP Berwyn в Рексъм, Северен Уелс.


Двойката си разменяла и нецензурен фотоси и видеоклипове онлайн. Често Айшеа се преструвала на някой различен, когато се обаждала по телефона на Хурам в пандиза, оповестява North Wales Live.

Жената също купила облекла на Разак, залагала вместо него и даже вкарала смарт часовник в пандиза, с цел да може той да го употребява.

Айшеа, която има тапия по криминалистика и логика на психиката, се влюбила в 29-годишния Разак, до момента в който бил зад решетките.

В съда излиза наяве, че охранителката на пандиза била на курс за образование, когато е почнала работата, и сигурно е знаела, че това, което прави, е неправилно.



Прокурорът Саймън Милс съобщи: „ Двамата са употребявали мобилни телефони, с цел да изпращат полови видеоклипове и са се снимали онлайн “.

Адвокатът на надзирателката Питър Хънтър съобщи, че Айшеа била "на дъното ", когато е почнала аферата си с Разак. Тя била в тежка меланхолия.

"Някой й е посочил обичта си и тя неуместно я е приела ", споделя юристът и акцентира, че дамата не е почнала случката за финансова облага.


Жената бе наказана на 9 месеца затвор за нарушаване в публичната работа. Разак пък получи още осем месеца от съдията. Той бе приет за отговорен за владение на избран предмет вътре в пандиза, а точно мобилен телефон, както и смарт часовник.

Мъжът има шест присъди за 13 закононарушения, в това число 10-годишна присъда за въоръжен обир и нахлуване.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР