Сексът не бил решение? Напротив! Дори отлично, когато става дума

...
Сексът не бил решение? Напротив! Дори отлично, когато става дума
Коментари Харесай

Тези 5 проблема могат да бъдет решени чрез... секс

Сексът не бил решение? Напротив! Дори чудесно, когато става дума за избрани проблеми в партньорството.

Във всяка връзка има върхове и спадове, положителни и неприятни моменти. Всъщност е правилно, че всяка двойка минава през разнообразни етапи в връзките си, някои от които хубави, а други предизвикателни. Ако утежняването на връзките се задълбочи, не трябва да се стеснявате да потърсите професионална помощ от сватбен терапевт.

Но има проблеми, които елементарно може да решите между тях. При това с най-приятното занятие на света – секса.

1. Не прекарвате задоволително време дружно

В напрегнатото ежедневие може да бъде мъчно да отделяте задоволително време един за различен. Често след изтощителния работен ден нямате предпочитание да излизате, да си сменяте тоалета и да се гласите. И с цел да не разваляте интимното въодушевление, което се е основало, уредете си любовна среща за двама у дома. Не е нужно да планирате нищо особено. Бъдете естествени и вижте по какъв начин ще се развият нещата след сантименталната вечеря.

2. Нямате предпочитание за секс

С този проблем се сблъскват съвсем всички дългогодишни двойки. Но с цел да не се стигне до такава степен, би трябвало да деянията по-голяма интензивност. Защото това постоянно е въпрос на самодейност. Има един прекрасен израз, че апетитът идва с яденето. При секса не е по-различно. Преди с колегата си напълно да загубите интерес към половия живот, дайте му нов подтик! Започнете ли един път да си разменяте милувки, по-нататък е елементарно.

3. Вече не си говорите

В редица връзки от един миг нататък се настанява известно мълчание. Разбира се, обсъждате неща, свързани с всекидневието, само че с изключение на тях просто няма към този момент какво да си кажете. Това може да бъде рисково, тъй като по този метод не разпознавате проблемите си и затова не ги изяснявате. Забележите ли, че единствено приказвате, без в действителност да казвате нищо, сексът може да помогне. Защото рядко сме толкоз откровени с колегата си както след правенето на обич. Създалото се посред ви доверие ще способства за това да споделите почтено и намерено проблемите си. Така освен се отваря опция да ги разрешите, само че и автоматизирано си ставате още веднъж по-близки прочувствено.

4. Сексът е отегчителен

Звучи парадоксално да желаете да разрешите този проблем със секс, само че в действителност това е единственият метод. Кажете на колегата си какво очаквате от него в леглото и изслушайте неговите стремежи. След това изяснете какво си представяте двамата и изпробвайте нови секс пози – да вземем за пример тези, които мъжът най-вече харесва, или тези, които доставят най-голяма приятност на дамата. Когато сте откровени един към различен, е изцяло допустимо още веднъж да изпитате наслаждение от секса.

5. Скарали сте се

Сексът за сдобряване е превъзходен. Натрупаните по време на разправията страсти постоянно способстват за най-хубавия секс, който сте изживявали. Затова, преди двамата да се тръшнете изнервени от кавгата върху завивката, най-добре се мушнете под нея. Половият акт освен ще ви достави наслаждение, само че и ще ви подсети за доверието сред вас. Освен това след секса ще изприказвате всичко, което ви се е натрупало (вж. т. 3!), и не е изключено от дълго време да сте не запомнили повода за скарването.

Важно: Въпреки че сексът може да помогне в изброените обстановки, не трябва да изпускате от взор същината на проблемите си. Опитайте се в бъдеще да ги разрешавате и отвън леглото.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР