Сексът може да бъде вълнуващ елемент от вашата сексуалност, но

...
Сексът може да бъде вълнуващ елемент от вашата сексуалност, но
Коментари Харесай

Сексуална скука- как да я преодолеем?

Сексът може да бъде трогателен детайл от вашата половост, само че има хора, които изпитват полова досада по време на акта.Ако вършиме секс с нов сътрудник, новата сила на връзката или тръпката от новия сътрудник могат да създадат секса опияняващ. Но какво вършиме, когато тази първична искра избледнее и интимността наподобява рутинна? Има доста способи да разпалите още веднъж пристрастеността и да съживите половия си живот.Скучният секс значи разнообразни неща за другите хора.

Понякога това значи, че сте отегчени от вашия сътрудник или полови действия. Понякога това е показателно за по-дълбоки проблеми във връзката ви или общи проблеми със половата съгласуемост. Изследванията ни демонстрират, че в известната логика на психиката съществува дългогодишно разбиране, че безполовостта е симптоматична за дълготрайни проблеми в връзките.

Дефиницията на „ отегчителен секс “ може да е друга за всеки, само че за доста хора скучният секс значи, че намирате своя пол животът е неудовлетворяващ, незанимателен и невълнуващ. За някои сексът може да бъде отегчителен, когато не получават задоволително физическа стимулация или постоянни оргазми.

Сексуална скука- по какъв начин да я преодолеем?

1. Общувайте с вашия сътрудник

 полова досада Сексуална скука- по какъв начин да я преодолеем? фотография: pinterest

Ако половият ви живот е станал отегчителен, първата и най-важна стъпка е открита, почтена полемика с колегата ви. Комуникацията е основна част от безвредния и занимателен секс. Важно е да методите към диалога от неосъждаща позиция. Ако измененията в половия ви живот ви нараняват, значимо е да уведомите колегата си. Изразяването на възприятията ви може да даде на колегата ви късмет да направи позитивни промени. Много фактори способстват за половото задоволство и разискването на вашите лайкове, нехаресвания и пристрастености може да помогне на колегата ви да ви задоволи по-добре.

Ако измененията в половия ви живот се дължат на медицински проблем, проявлението на вашата поддръжка може да промени света на вашия сътрудник. Общувайки с вашия сътрудник може да се отървете от тази ваша полова досада.

2. Опитайте нещо ново

 полова досада Сексуална скука- по какъв начин да я преодолеем? фотография: pinterest

Опитването на нещо ново не значи, че би трябвало да станете суингър или да имате отворена връзка! Нашите еротични мозъци харесват новости и подправки от всевъзможен тип. Всяко неповторимо прекарване, което споделяте с колегата си, ще освободи допамин в мозъка ви, създавайки удоволствието да изживеете нещо ново. Пътуването е един от най-хубавите способи да извършите нещо ново и да се отървете от тази полова досада. Друг елементарен метод е да извършите нещо ново дружно.

Може да бъде доста секси да излезете от зоната си на комфорт. Можете също по този начин да приложите правилото за оригиналност към правенето на обич. Ако се окажете в невъзможност, концентрирайте се върху разтърсването на нещата, като опитате нови действия, включите се в разнообразни еротични сили и в никакъв случай не го правете по един и същи метод два пъти поред. Дори дребни промени могат да създадат огромна разлика в това по какъв начин се чувствате по отношение на секса, който вършиме.

3.Обърнете внимание по време на секс

 полова досада Сексуална скука- по какъв начин да я преодолеем? фотография: pinterest

Няколко изследвания демонстрират смисъла на ангажираността за улеснение на физическата и субективна полова възбуденост. Двойките могат да практикуват да участват по време на секс, като лимитират разсейването и се съсредоточат върху физическите чувства от прекарването.Между другото, в никакъв случай не боли да присъствате през други моменти, когато се свързвате с колегата си.

Можете да насочите силата и времето си към колегата и връзката си. В този случай ще почувствате изгодите от връзката във всички детайли на вашата фамилиарност! Понякога сме толкоз заети, че е мъчно да се свържем с хората, на които държим. Не е изненадващо, че това може да докара до фактически или мислено разстояние във вашите взаимоотношения. Обърнете внимание по време на секс, с цел да се отървете от вашата полова досада.

4. Включете новостите в половия си живот

 полова досада Сексуална скука- по какъв начин да я преодолеем? фотография: pinterest

В сходство с възприемането на половата позитивност е въвеждането на нови детайли в половите взаимоотношения. Новостта по формулировка е най-хубавият лек за вашата полова досада. Експериментирането с ролеви игри, секс играчки, нови пози, нови полови действия или даже ново място може да донесе освежаващо, свежо качество на секса, който в миналото е изглеждал еднообразен или прекомерно репетиран.

5.Прегърнете половата позитивност

Може да сте чували препратки към полово позитивиране или придвижването за полово позитивност в известната просвета. Въпреки че определението за полова позитивност може да варира от субект на субект, половата позитивност нормално се отнася до съществуването на позитивно отношение към секса, ценене на половите желания на другите и полови практики по взаимно единодушие и отнасяне на секса като естествена, здравословна част от живота, а не тематика табу или нещо, от което да се срамувате.Това отношение може да ви отвори към нови полови прекарвания и може да бъде значимо за разрешаване на вашата полова досада.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР