Сексът между приятели може да бъде чудесна алтернатива на сериозната

...
Сексът между приятели може да бъде чудесна алтернатива на сериозната
Коментари Харесай

Вижте тези 4 основни правила за секс между приятели

Сексът сред другари може да бъде чудесна опция на сериозната връзка. Той е идеалне, в случай че не желаете или към момента не сте подготвени да започнете сантиментални връзки с даден овек. Все пка обаче главното е да следвате разпоредбите на играта. Говорим за най-важните от тях. Ако сте изтощени от връзки и отговорности, само че желаете секс, а не необоздани игрички единствено за една нощ, то сексът с някой другар може да бъде подобаващ излаз от обстановката. Преценете сами: познавате приятеля си от доста години и му се доверявате за всичко. В допълнение, вашата връзка по формулировка ще бъде без кавги, подиуми на ревнивост и насилствени пътувания до роднините. Не, вместо това ще се радвате на постоянен секс с най-хубавия си другар. Този модел на взаимоотношения обаче има капани, за които би трябвало да знаете, с цел да не развалите другарството си. Според изследвания с течение на времето секс приятелите се сблъскват със същите проблеми като другите двойки: противоречие на упованията, ревнивост и секрети. „ Далеч не всеки дава отговор на този формат на връзките “, споделя секс треньорът Дейв Стълц и добавя: „ Ако ревнувате и надълбоко се надявате, че сексът без отговорности ще прерасне в нещо съществено, несъмнено не би трябвало да се съгласявате на секс с другар “. Той е безапелационен, че има тъкмо 4 съществени правила за секс сред другари без обвързване. А ето и кои са те:

Съгласете се с разпоредбите на играта
Както всяка връзка, сексът с другар изисква изключителна почтеност. За да избегнете проблеми и недоразумения в бъдеще, обсъдете авансово разпоредбите на играта с приятеля си - да вземем за пример би трябвало да решите дали е задоволително и за двама ви да се срещнете и с някой различен. „ Обсъдете всички детайлности, които може да са значими: ще останете ли един с различен през нощта и би трябвало ли да кажете на общите си другари, че към този момент сте секс другари. Несъответствието на упованията може доста да съсипе връзките ви и в най-лошия случай да унищожи другарството ви “, споделя Щулц. Секс треньорът също по този начин ви поучава да обсъдите авансово какво ще се случи с връзката ви, в случай че някой от вас срещне подобаващ сътрудник или просто желае да напусне играта. „ Трябва да разберете, че не сте двойка и не можете да кажете на приятеля си какво да прави. Той има цялостно право да се среща с други девойки, тъкмо както вие с другите мъже “, споделя той.

Не се примирявайте със секс с другар, в случай че желаете освен това
Ако мечтаете за сериозна връзка, то сексът с другар несъмнено не е вашата опция. Ще загубите единствено време, а евентуално и другар: в случай че той ви предлага секс без обвързване, можете да сте сигурни, че бракът не е в неговите проекти. „ Вероятността сексът сред другари да се трансформира в същинска връзка е извънредно дребна “, споделя психологът Кристал Фуентес и добавя: „ Не се заблуждавайте: в случай че желаете връзка, говорете непосредствено с мъжете, с които се срещате и не се примирявайте с нищо по-малко “.

Бъдете почтени един към различен
Както към този момент казахме, вие и вашият другар би трябвало да обсъдите авансово разпоредбите, които са допустими и за двама ви. В връзките на секс сред другари честността играе огромна роля: значимо е да говорите искрено между тях, както и за вашите стремежи и желания в леглото. „ В противоположен случай рискувате да изпаднете в неприятна обстановка. Моите клиенти постоянно се оплакват, че техните полови другари вървят на срещи с някой различен “, споделя психологът Кърт Смит. „ Очевидно е честността играе решаваща роля в сходни обстановки и в случай че не сте подготвени да говорите намерено за половия си живот, не бих ви предложил да вършиме секс без обвързване “, поучава той.

Запазете другарството си
Казват, че не можеш да развалиш другарството си със секса, само че в действителния живот всичко е доста по-сложно. Ако връзката ви е станала сложна или някой от вас очевидно изпитва усеща, психолозите поучават да спрете да се срещате, с цел да спасите другарството си. „ Най-добрият метод да извършите това е да прекарате време дружно като другари: отидете на кино или поръчайте пица. Накратко, правете всичко с изключение на секс “, поучава секс треньорът Кевин Хик. „ Влюбваш се в този, с който спиш - елементарна материя, в последна сметка ние не сме роботи. В такава обстановка е значимо да извършите пауза в точния момент, с цел да поддържате другарството си “, добавя той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР