Сексът е важна част от живота ни и връзката с

...
Сексът е важна част от живота ни и връзката с
Коментари Харесай

Имате проблеми в леглото!? Потърсете разнообразие

Сексът е значима част от живота ни и връзката с колегата. Но какво вършим, когато имаме проблеми в леглото? Не е извънредно да се сблъскаме със полови усложнения, които могат да окажат въздействие върху нашите връзки. Затова е значимо да потърсим способи за многообразие и да върнем искрата под чаршафите, само че по какъв начин?

Един метод за повишение на удоволствието и решение на проблемите в леглото е потреблението на секс играчки. Те могат да прибавят нужната доза пристрастеност. От вибратори и дилдота до анални топчета, има огромно многообразие от секс играчки, които могат да бъдат потребни за вас и вашия сътрудник.

Ако обстановката в леглото куца и нещата не вървят, то за какво не обсъдите опцията за привличане на различен сътрудник. Откритата и честната връзка са съществени при проблеми в леглото. Важно е всеки да каже какво го възбужда и какви стремежи има. Много връзки съумяват да се възстановят и подобрят, когато разнообразят половия си живот. Било то посредством нови сътрудници или секс играчки.

Ролевите игри също са прелестен метод за внасяне на многообразие в леглото. Като се превърнете в разнообразни персонажи и пресъздадете избран сюжети, можете да откриете нови черти от себе си и на вашите сътрудници. Това може да донесе мечтаната тръпка и да увеличи качеството на половия ви живот.

Вече не ме възбужда, какво да върша?

Всяка връзка минава през избрани интервали на промени. Въпреки това, когато стартираме да усещаме, че не се възбуждаме от нашата половинка като преди, това може да провокира отчаяние и даже комплициране. Не се чувствайте отговорни! Но и не се безпокойте, тъй като има способи да се справите с този проблем и да поддържате здравето на вашата връзка.

Първо и най-важно, би трябвало да споделяте с колегата си намерено и откровено. Обсъдете своите усеща и споделете за казуса. Заедно се пробвайте да разберете какво може да е предизвикало смяната в възприятията и неналичието на предпочитание за секс с колегата.

Потърсете нови способи за фамилиарност и другарство с колегата си, посредством които още веднъж да запалите искрата и да си върнете желанието. Експериментирайте с разнообразни техники и, които могат да ви оказват помощ да се възбудите по нов и трогателен метод. Открийте какво ви предизвика и какво ви доставя наслаждение и споделете това с колегата си. Не се срамувайте и бъдете откровени! Всеки има полови мечти и фантазии, които би желал да реализира!

Не забравяйте също по този начин да отделяте време за себе си и да се грижите за своето физическо и прочувствено благоденствие. Полезно е да се занимавате с регулярна физическа интензивност, да се пазите чисти и добре поддържани и да се храните здравословно. Това може да помогне за повишение на вашето възбуждане и задоволство.

Също по този начин е значимо да се консултирате с експерти, в случай че казусът продължава или се усилва. Психотерапията и сексологията са вероятни варианти, които могат да ви оказват помощ да разберете по-добре себе си и вашия сътрудник и да преодолеете пречките, които могат да ви пречат да се възбудите.

Важно е да не забравяме, че връзката е динамичен развой, който се нуждае от непрекъсната грижа и внимание. Със съзнателни старания и ангажираност вие и вашият сътрудник може да преодолеете компликациите и да се наслаждавате на здравословен и приемлив полов живот.

Но, в случай че имаме съществени полови проблеми или усложнения, постоянно е добра концепция да потърсим здравна помощ. Сегашните решения и лечения са налице и могат да оказват помощ в решаването на полови усложнения.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР