Сексът е нормална част от ежедневието на всеки зрял човек.

...
Сексът е нормална част от ежедневието на всеки зрял човек.
Коментари Харесай

Изповедта на една нимфоманка

Сексът е естествена част от всекидневието на всеки зрял човек. Сексът е необходим за продължение на рода. За справяне с депресията, за укрепване на имунитета, за положително въодушевление, просто за спорта. Или тъй като не можем да живеем без него. Буквално.

Нимфоманията се счита от мнозина медици за психологично заболяване , обвързвано с невъзможността да направляваме желанието си за секс. Така се стига до положение на разхвърлян сексуален живот, който не води и до изключително наслаждение. Правим го, тъй като мозъкът ни изпраща сигнал, че го желаеме.

 Снимка 337805

А с кого, къде и за какво са въпроси без изключително значение. Често след следващия сексуален акт с съвсем чужд се появяват меланхолия, завладяващо възприятие на виновност и позор. Трудно е и да се признае за сходен проблем, само че несъмнено не е за подценяване.

Вероятно доста мъже си фантазират за жена, която непрекъснато да е в подготвеност за палави подвизи . Но какъв брой от тях са подготвени да задоволяват нимфоманските й мечти по няколко пъти дневно?

Най-често нимфоманията се свързва с дамите. Среща се и при хомосексуалните мъже. А дамите, минали през интервал, в който сексът управлява целия им живот, по-късно приказват за него, като че ли са преборили доста тежко заболяване.

 Снимка 337807

Една от тях е ЕрикаГарза, създател на книгата " GettingOff ". Тя споделя на хартия какво е претърпяла и по какъв начин е съумяла да промени живота си.

Всичко стартира, когато е едвам на 10-12 години . Сексът е тематика табу около нея, а тя се усеща привлечена от връстниците си.

Именно тогава открива тайната на мастурбацията. Скоро по-късно към нея идва и пристрастеността към порното . Тя пък прераства в разрушително държание, включващо безразборни полови контакти.

Дълго време Ерика свързва удоволствието със позор. А задоволяването на половия нагон се трансформира в метод за справяне с страстите, които я объркват. Гарза поставя завършек на доста връзки с мъже, тъй като изпитва боязън да разкрие същинската си същина.

 Снимка 337808

Тогава, за 30-я си рожден ден, взема решение да замине за Бали. Там се отдава на йога и медитация, стартира да търси себе си. Ерика осъзнава, че главният проблем се корени в това, че не приказва намерено за казуса си . А когато събира храброст да се назова на глас нимфоманка, тя намира мъжа на живота си.

И да, той я приема каквато е. Но по нейна молба й оказва помощ да се промени. Сега Ерика още веднъж гледа порно понякога, само че е в баланс със себе си, тялото си и нагона си , написа Cosmopolitan.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР